Friday, October 31, 2008

wedding present?!..ahaks

Ape kena dgn mood aku aritu entah..nk tulis pasal walinong sari..o maybe sbb aku psg winamp n sj lyn lagu2 ct yg dulu2..(suke suara dulu)..haha..tapi syok ape layan cerita rakyat ye tak..hehe..sambungan citer tu kalo ade yg request baru aku post la kot.haha...tak yah tanye la mane aku dapat cerita tu.haha.

oh..lihat title di atas tu..aku cam ala-ala berangan la kan wedding present yang ade dalam minda aku ni..eh i suka suka je..jangan la korang ingat aku ni gile demand plak.ahaha...tak salah berangan..jangan berharap sudah.

em..aku adela berangan kalaula dapat washing machine...wahh serious heaven.haha...sebab..aku pk..tak ke aku yang kena wat laundry tu nanti.washing machine sangat memudahkan..haha.sapela nak bagi gabak gila present cam tu.nama pun angan-angan.

pastu, kalo la aku dapat LCD tv ke.ahaha..sbb myLocx memang nak sangat tv tuh..kire dia adela simpan hajat nak beli aku rase..so kalo la ade yang bagi, wahh heaven lagi skali.haha.mesti tido lua jela die tengok bola..=p

hmm...angan-angan aku sume hadiah yang susah nak bagi.haha.plus gabak skali.hehe..hmm..lagi kann..kalo la dapat perabot..ahaha..set sofa ke ape..(gile ape akuni)..nampak sgt malas nak g beli sendiri.haha..mesti naik menyampah korang...angan-angan okkk

lagiiii...vacuum cleaner ke..haha.wahhh..senang aku xyah sapu2..dala alergi habuks..huhu.penting tuu..haha.tak pun, apa-apa sahaja yang memudahkan aku masak.haha..Barula semangat sket nak masak..=p

lagi..(banyakla pulak)..hmm..refrigerator!!!..ye itu juga sangaat penting.haha..bolehla kitorang penuhkan segala macam makanan favourite dalam tu.haha..yang wajib..fruit tree drinks n HL milk.sbb time kua pun kitorg sek beli bnda tu je.haha...n bahan2mentah sume nye tahan lama kalo ade icebox kann..hehe

lagii...hmm..camera yang power2sket.ahahaha...ala..xyah lebih2la..dapat Nikon D40 dSLR Camera pun jadila...(banyak cantik muke ko effa)..ahaha...angan2ok.oh aku mmg nak sangat dari dulu. kalo korang xnak bagi, satu hari aku harap aku akan dapat jugak.xpun yang lagi better ke.hehe..

plus..Wringer Mop Bucket.hahahaha...senang aku nak mop.

oh sudah2la merepek..aku saje je ni..bosann..haha.tapi kalo nak bagi boleh jugakkk..hahaha.
hmm..xdela.xkesah pun..yang penting korang sudi datang ke majlisku yang tak seberapa.hehe..yang penting dapat jumpa kawan2sume..yang penting korang doakan kebahagiaan me n myLocx..=)

daa~

6 comments:

MissHisha said...

nak DSLR gak!! ahakz~

farahana said...

eh sape yang nak kawin ni.hahhaha
xsaba nak tgk dayah serba putih nanti..=p

mysarah said...

haha..lawak la awk nye anga-anagn present ni...nk buat blog psl ni jga la...kui kui kui....kalau sy, sy teringin sgt dpt present "SEKETUL KERETA BMW"...yg xyah byr bulan -bulan...die bg utk kt pakai...pergh...best nye!!!!!...wakakaka...

farahana said...

ahaha..kalo BMW tu susah gle tuu..haha..xpe2..angan2kan.tapi kalo dapatt keta tu..wahh heavenn!=p

nana said...

aku bg ko..cawan jer..sng nnti aku dtg...ade cwn..hahahahaha

farahana said...

oowhh ko nak bagi pun da cukup baguss..hehe.

ok aku tunggu ni..'cawan nana'.haha