Friday, December 10, 2010

Eagle Ranch Resort



Dalam bas..baru nak bertolak.





This is Bandwagon. This is where we're staying.





Our room..BW28.





In the room..ada attic.bawah 2 beds. Kalo nak sleep upstairs boleh request mattress.





In the room. I took pix from the attic.





View from the attic.





The attic.





Me in the room.





Me n maya.





Go-kart anyone?haha.i action je lebih.





The main pool.kami buat BBQ kat situ.best sangat.



This is where my kursus induksi took place. Frankly, everything ran smoothly. Cuma memang agak exhausted n xde time nak enjoy2 sgt pun. Ceramah ceramah ceramah. But yg bestnya food n place mmg awesome lah.;-)

I dok sebilik ngan my bestie tp malam2 mylocx fetched me from Tiara beach resort yg jaraknya 5 minutes je naik kereta. Oh yes mylocx, sofea, MIL, SIL pun ikut gi pd cuma bilik yg mylocx interested kat eagle ranch dah fully booked. So dokla kat tiara.

Senang citer, dah habis aktiviti malam tu mylocx jemput n send me back pukul 7 esoknya.hehe.

Really hope I lulus la induksi ni. Tak sempatla nak horse riding ke, archery ke, paintball ke, beach valleyball ke, go kart ke.haha.oh tp time balik tu my friends adela main go kart. I mls so I ambil gambar je. N I bought some souvenirs la kan for kenangan.

So now, I dah boleh start baca Twilight books. Ok I tau I dah ketinggalan tp it's never too late. I believe buku mesti lagi bes drpd movie.

Sofea now dah suka jalan. Asyik berjalan tak benti2.hehe. Jalan dah laju tapi still belum bape nak stable.

Hmm k..sini ada some pix kat the resort.

Daa.

Posted via Blogaway

6 comments:

aresaliyana said...

salam perkenalan..nice to know u... cutenyerrr ur baby girl.....hehehe

Mariana said...

canteknye resort tu
besh...besh...
anyway dah follow u...
follow me back ya

effa said...

aresaliyana: nice to know u too.thanx dear.hehe.

effa said...

mariana: a ah cantik kan?hehe.very unique.

ok i follow u back=)

oh dida said...

mcm best je tmpt ni! kat pd eh? area mane ye? ade dkt3 ngan glory x rase3?

effa said...

oh dida: mmg best!a ah kat pd.em xpasti dkt ngan glory ke tak.tapi definitely dkt ngn tiara beach resort.=)