Thursday, July 9, 2009

*sob sob*

huhu...tiba2 cedeyh..

actually i ada terbaca blog sorang blogger nih..she's a mommy-to-be gak. his husband keje kat laut..so lama berbulan kat sea then baru balik umah kan.
nak contact pun sometimes xboleh...
have to go through most of the pregnancy experiences alone...huhu..
sungguh terharu.
ngada2 tak i?

tak kire.
memang sedih apa.
i can't imagine i'm in her position right now. dah le jenis manja tak hengat..
kalo mylocx xde one day pun is hardly acceptable.
ini pula for months..wahh!..boleh jadi gilos...
plus kat tengah laut and xleh nak contact langsung..sounds cruel pun ade.

thankfully daddy is around..rite sweetie?...
haii..mommy pun dah emo tak tentu pasai baca blog orang.haha.
hormonal factor ke atau i memang camni xdapat pula dikesan..;p

but still, bile daddy keje malam...we're left alone...kan?kan?...
macam tonight la..*sob sob*
no more caressing, cuddling bla bla bla.
memang tertekan.huhu.
ye pregnant woman dah menunjukkan belang mengada-ngada..;p
tapi baby pun pandai...
always wrestling in there kan?..
teman mommy die..hihi.

aii..baby blue ke pink xtau lagi..
memang ingat nak scan nanti..cuma nak cari schedule yang sesuai.
sgt bz lately.
plus nak check katne pun xsure lagi..
kalau boleh nak jumpe specialist la.
tengokla cane nanti.

oh ye..baby mesti sukee..mommy n daddy dah belikan stroller n infant seat special utk die.hehe.
nanti jgn nangis2 duduk dalam tu yer..
rocker n walker plak aunty n uncle dah bagi free.
nanti2 bile baby da nak kuar mommy n daddy shopping2 lagi eh.hehe.
*daddy kan suka last minute shopping.haha*

okie dokie. sudah merepek-repek i nih. boring dok umah sorang punya pasal la ni.

kihkih.


me~23rd weeks~*mommy membuat aksi tah pape*

3 comments:

Shuk_devdas said...

amboiiii...
bergambar katne tuh??

wei, the nightmare has come!

sekolah aku dapat tu majoriti cina n degil2!!!!

Wan 2 juz,cik CT wan kembang said...

chomel nye pix u....;)

ladylocx said...

shuko: kat shopping complex.hihi.wah!yeke!..hmm xtaula nak say congrates or kesiannn..haha.

cik ct: haha.comel apenye.mok mok adela.