Saturday, July 18, 2009

saturday post...punyela taktau nak wat title ape..;p

besnye kalau time weekend..

boleh rileks rileks kan.hehe.but sadly, mylocx is working this weekend..so most of the time i lepak sorang je la kat rumah.huhu

arini asyik gi toilet je. kejap pee la.kejap ehem la..ahaha..ok adakah itu normal?..ntah i pun tak tau.
maybe sebab byk makan and minum kot lately.

plus..the pelvic part tu is occasionally hurt. tak sure la sakit ke lenguh tapi selalu gakla rasa..esp bila buat banyak kerja lifting nih. tadi lipat kain yang sudah melambak-lambak tuh.. duduk lama sangat..aii ni tengah lenguh la ni..huhu.

oh ye..that day tak jadi pergi check-up. i asked to do the check-up on monday instead. sebab hari khamis lepas i ada meeting..hisshh..sebok je meeting tu..;p
and ingat nak wat appointment kat ampang puteri specialist center tu for further check-up. tapi still tak confirm when is the suitable date to go..we'll see about that later.

*harap2 baby mommy ok kat dalam womb tu eh. mommy kena banyakkan baca al-quran utk baby..mmuah.cayang die.*

hmm..harry potter beshh..pi la tengok guyz...;)

1 comment:

Wan 2 juz,cik CT wan kembang said...

i da tgk...after 5 min...i da lentok..mid nite muvee kn...huhuhu