Tuesday, July 14, 2009

harry potter

yahuuu!!!!!!!!!

guess what? mylocx dah reserve 2 tickets to watch the movie tomorrow night. kat Berjaya Times Square. i tersangat2la happy nihh...dapatla hilangkan stress di tempat kerja tu.

actually i da ckp lama dah kat mylocx. nnt harry potter keluar 16th july kalau boleh nak tengok that day jugak..hihi.xmaula jadi cam transformers..da pegi2 tapi ticket sume sold out the first week tuh. besides, i'm really a big fan of harry potter series. kipas-susah-mati okehh!

i mmg da complete and baca all the books. xyah cakapla kegilaan terhadap buku-buku itu dulu. mengalahkan kanak-kanak. sampai mimpi2 pun ada.wahaha. so even i da tau citer die, tetaplah nak jadi one of the first to watch the movie pulak kan. draco malfoy makin hemsem la plak dlm half blood prince nih...haha. tapi harry's still my hero..besides dumbledore.hehe.

oh dah2la tu..bukan nak cite pasal harry potter...i think most people pun dah tau storyline nye kan. jom2 kite sama2terjah cinema nanti.

oh ye..tomorrow ade monthly check-up. ntah2 kena injection utk prevent tetanus tu lagi..
last month dah kena..sakit tol die cucuk..ganas.haha. lenguh 3 hari ok. nurse kata kena inject 2 times. lagi skali tu dlm 3rd trimester. huhu.

plus takut plak kena minum air gula..membe kate xbest gile test tu..nak tau kite ada potensi diabetic ke tak. mmbe i kena minum awal2 preggy lagi coz berat naik mendadak. hmm aritu i timbang berat kat stor sukan *ahaha stor sukan*..berat dah dekat2 48kg. last month 45. xbestnye kalo kena minum air gula tu. tapi kalo terpaksa nak wat cane kan.huhu.

ok la..getting ready to work~

*xsaba nak mamam popcorn sok.nyum nyum!*

1 comment:

Shuk_devdas said...

huhuhu..
bestnye!!!

nak reserve gak la Harry Potter!!