Thursday, November 13, 2008

wahh

eyy luse i da nak nikah..cam tak caye..hehe.

hmm ni gatai nak update blog gak.malam-malam ni dah tak bz sangat.siang tadi sibuk tolong my mother kerjakan bilek.haha.dala alergi habuk.so i memang tutup hidung cam ala-ala doktor tu..bole tak?hehe.

daun inai dah ready sumer..tinggal nak pakai je japg.i tak wat malam berinai official pun.hehe..
malasla.so before tangan i diselaputi daun tu..curi2la main laptop..pasni da nak kena off.

haiihh..da dekat-dekat ni baru nervous.hehe.ah takpela..redah jela.mylocx pun skang tengah bz..banyak nak kena settle last2 ni.

adik-adikku balik sok..haihh cepatla balikk..!Banyak nak suruh ni.haha.

so okla..takleh nak tulis panjang-panjang..later la update lagi ya.

5 comments:

Nadya said...

ala 3 bulan xjumpe

pastu 3 minggu hanimun

pastu hari2 jumpe 24/7

haha

Shuk_devdas said...

eeee...
da gatal la tuh.. nak kawin sgt!!
hahahhaa..

nana said...

ermmm..msti x sbr nk kawin...bz ngan orientasi guru baru lagi..hehhehee..xper2...
nnti aku dtg jgn lupabg goodie bag..hahahhaah..
walaupn jauh d JB akn aku ushakan dtg

idayusof said...

dik,

ari ni time akak tulis comment, awak dah selamat dinikahkan. Alhamdulillah!

sorry tak dpt datang ye... x balik kl la pulok minggu ni.

Congratulations okeh!

and have a wonderful life ahead.

take care!

mel said...

selamat pengantin baru...


maaf terlambat la plak...