Sunday, February 27, 2011

Klinik Pergigian Alan Adlan

hmm..

Went to Bandar Baru Bangi for clinic warming. Klinik ex-schoolmate kitorang (Dr Alan n Sis Farah). The clinic is super cool i would say..very cozy n wonderful interior design..hehe.Korang2 yang nak check gigi ke or nak buat ape2 jela ngn gigi u olls tu bolehla dtg ke klinik ni.

Kitorang sampai around 5p.m camtu. Besela kan muka2 lambat nih..as usual la.haha. Memang ternganga gakla tengok klinik gigi secantik tu. Renovate kaw2 punya. Tak caya? Haa nah...tengok sendiri. hehe.


Pandangan dari luar.



Jeng-jeng...ni baru kaunter ye..


Ni pulak....waiting area. Dah mcm rumah da ni haa..



This is the best part.....for the KIDS of course..hihi.



Checking room. modern abes yooo...



Haa....ni pulak gelagat anak comelku..sofea. Memang tok sah cakap dia punya ghalit main. Mula2 cam besela dia...malu2 kucing. Then tak lama tuh..apo lagi..tak malu tak malu kucing la plak..=p
Kejap sit on the chair, kejap main cak2 dengan kakak dalam red tent tu, kejap pergi sit on the sofa, kejap watching tv, kejap pergi pantry usya2 orang makan, aihh syok sangatla dia.haha.


Playing with the tent.


Hmm..ape pun, memang syiok la. Tapi lom pernah la lagi wat dental chek-up kat sini. Kalau dah pernah barula boleh buat testimonial kan. Hehe. To all yg nak buat dental check-up ke, treatment ke whatsoever la..bolehla dtg to klinik alan adlan ni kay. This is the address:

Jalan 6/7B,43650, Bandar Baru Bangi.

Till then, daa.



3 comments:

dilaOHdila said...

nanti boleh lah buat checkup kat sini
msti dr alan bagi diskaun (hhehe)

DiDa BumBLeBee said...

wow canteknye interior klinik gigi tu.

farahana said...

dila: hehe..maybe?who knows kan.klinik pun very comfy gitu.

dida: sangatt!haha.rasa mcm xnak balik pun ada.=p