Monday, February 14, 2011

sofea at sarah's birthday party

Last Saturday, i ada LDP Training kat skola from 8-12p.m. Penat tau Sabtu pun kena datang. Huhu. We got a few big errands that day. (LDP, meeting house agent, birtday party) So mylocx hantar i pergi skola. Then pukul 12.00p.m he fetched me dengan sofea elok je duduk dlm car seat kat seat depan.kihkih. Selalu kalau ada i car seat tu letak belakang. Then, off to see the agent.

Lepas tengok2 rumah n borak2 ngan agent tu, kitorang pi solat kat surau dekat2 situ. The weather was very hot it's killing me. I yang before tu pakai baju kurung terus tukar baju. (Memang bawak spare sebab ada birthday party to attend.hehe) Then, off we went to Shah Alam.

Hmm..thanx to angah n her husband for inviting us to Sarah's Birthday Party. Location: KFC Extreme Park, Shah Alam.

So we all sampai around 3.30 kot. Sofea slept all the way to Shah Alam. Sampai2 je shy2 n mamai2 gitu. Tapi kejap je. Once she knows what she has to do...dia jadi la lone ranger kat situ. Haha. She enjoys kids company. Tapi bukannya berkawan2 sangat...banyak buat hal sendiri je. Kihkih.

Lepas makan2..ada game for kids. Dgn mommy n daddy nye pun kena main gakla kan?hehe. So comel.

















Mommy menang dapat a few presents including that pencil. Sofea terjatuhkan pencil tu n nak amek balik. But baby tu tak nak lepas. So she let go n main tempat lain. Hehe.

















Ni game ala2 rebut kerusi la tapi bukan kerusi. It's just the parent kena pusing2 sewaktu muzik dimainkan n need to step on the mark atas lantai tu(selotape mark) bila muzik stop. Sofea main ngan daddy tapi tak lama tu dah kalah.=p

















Haa..ni la lone ranger tu. Orang sume makan2 n stay kat parents dia dokla jalan sorang2 at the center tu. Wonder what's in her mind. Hehe

















The birthday girl n mommy. Thanx guyz for the wonderful party.

















Haa..one of the best part. Dancing with Chicky.






















Sofea kena dukung ngan Chicky.






















Ni time nak balik da.Hehe.



Last but not least...enjoy this video=)

video



No comments: