Monday, August 3, 2009

fight club

hmm ni kisah semalam..

my students gaduh dalam kelas..haihh sampai darah2 mulut yang sorang tuh..
budak2ni..sbb kecil pun nak sampai belasah-belasah....nasib baik tak kena i yg tengah membuyung ni.haha..dala i'm their class teacher..kwn2 nak tenangkan pun seram..sebaik last2 tu settle i dah jerit2 soh kwn lain tarik dua2 makhluk tu..time tu dah nak balik dah..kol 6.45.

menakutkan...tapi bila fikir balik...my friend yang kena ajar kelas peralihan tu lagi kesian..
almost every week ade fight..huhu

*dah macam fight club plak nih..cume takde yg hencem cam brad pitt je..ohoho*

3 comments:

afi said...

moga dilindungi Allah selalu . amin.

ladylocx said...

amin...

tq;)

datai said...

cabaran kan mengajar..aku mase LM dulu ade gak telenovela dalam kelas..gaduh2, nangis2...maklumlah girl school..huhuuh..tapi nasib baik ko ok..

-mely-