Monday, April 26, 2010

anakku sudah 6 bulan rupanya;)

Our sofea is already 6 months old.hehe.
aritu dpt injection 3 in 1 kat hospital ampang puteri.guess berat sofea berapa?.....7.82 kg!hehe.
the doc pun agak suprised with her growth. Dr.Nasir kata, average weight for 1 year baby adela dlm 8.5kg cam tu.hoho.sofea sudah hampir nmpknye dengan number tu..;p

Tapi dr.nasir kata, it's ok.sbb nanti baby akan merangkak dan bergerak aktif masa 6 months onwards tu..so xdela obese ke apa.haha.

Sofea belum boleh merangkak lagi but she manages to lift her body as if nak merangkak.
Tapi yg klakanye, statik je.bila dah penat dia turunkan badan meniarap macam bese, guling2 dan engsot2 ke depan.hehe.duduk pun dah boleh sikit2.but still belum kuat lagila.sayang anak mommy.

aihh dalame tak update blog.agak tak berapa nak ada idea sekarang ni.
tengok gambar je la kay..;)




Till then, tata.