Friday, June 26, 2009

oh!

Oh!

hi guyz!

Lama siot xupdate. hehe. rindunye blog i ni.

actually i'm very2 busy right now. faham-faham jela baru lepas school holiday. everyone at school memang macam lipas kudung. xde masa nak converse lama2. besides i tetiba pulak kena jadi ketua pentaksir sekolah for PLBS (Pentaksiran Lisan Berasaskan Sekolah)..sungguh tah pape. banyak gila kerja. belum plus dgn key-in markah pelajar, filling up buku rekod kemajuan pelajar, updating buku rekod mengajar, updating buku jadual kedatangan lagi, teaching n learning process lagi..bla3..

nak pengsan jap bole?...haha. eloknya teacher ni diberi satu robot ala2 transformers tu jadi assistant. haha

speaking about transformers, me n mylocx cuba sedaya-upaya nak watch the movie this week jugak..tapi macam tinggal harapan je kot...full house ok!

xpe...we'll see how it goes nanti. hopefully mylocx can work on something in order to get the precious tickets...;p

hmm....and with a breaking heart, i would have to end this entry dengan memaklumkan bahawa i terpaksa bekerja hari ini!!!!!!!!!!oh no!!!..

why?

sekolah ganti utk cuti Hari Raya Aidilfitri nanti..;(
xpelah..thinking of the positive side..dapatla cuti lama sket time raya.he. like mylocx's famous line.."FINE THE POSITIVE SIDE TO EVERYTHING"..;p

okies..gtg. i'll update as frequent as i can.

*signing off*

2 comments:

Wan 2 juz,cik CT wan kembang said...

ohh...mommy-to-be ni teacher la...

=D

Shuk_devdas said...

hahahahaha...
tau xpe..

btw,
update la selalu..
menghilangkan rasa bosan ko tuh!!