Monday, April 13, 2009

Morning Buzz

Morning rakan-rakan mayaku...

hmm..actually..time baru nak write this new post..mylocx ym..n he sent me 2 links.

apekah link tersebut?

reveal later.

biasanya time ni i normally tidur semula.yela..keje masuk tengahari kan.hehe.tapi hari ni..setelah breakfast air yogurt and roti sikit...i kenyang and tiba2 rasa nak blogging..oo bukan tak nak baca berita ye..tapi kat tv memang ada news sekarang ni.hehe.so here i am.

oh ye..i baru tau yang my old friend, ikan (yes memang nickname dia ikan.hihi) stay dekat gila ngan umah i.mula-mula kindda weird macamane dia tau i stay kat kondo depan esso.haha.rupa-rupanya dia pun stay area sini.siap promote nasi ayam rempah kat area belakang rumah i..(diri sendiri pun tidak tahu akan kewujudan kedai itu.haha)..yela ikan..nanti i roger2 u bila sudah tidak mual lagi.kita pi pekena nasi ayam rempah yang hang kata super best tu.hehe.

ok..back to the links.

u know..these two links just brought me to tears..(blame the hormones.haha).
xkesahla if cerita ni dah basi ke belum..yang penting i baru tau (credit to mylocx..;p) and .... wahh speechless!

tengok sendiri la.

http://buzz.yahoo.com/buzzlog/92464?fp=1

http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA

enjoy.

1 comment:

Nasa said...

don't judge the book by it's cover ...