Tuesday, January 27, 2009

Time goes by so fast..

kenapa ek bila kita nak cherish the moment and nak buat a lot of things..time goes by so fast?
contohnya time holiday camni.kejap je dah hari selasa.huhu..well, sebaik cuti 1 week.
apepun..kena grateful la kan.cubala spend the most of our time.hehe.

hmm..to those yang nak tengok wedding photos kitorang..boleh tgk kat flickr...juz click kat **myalbum** link kat sebelah ni.adela update some photos kat situ.

oh ye..gambar-gambar di Phuket pun mungkin i letak situ...but still..semuanya tertakluk kepada masa.Post tentang Phuket pun belum ada masa yang sesuai nak menaipnya.haha.Keje kat sekolah tu berlambak-lambak u see.Siapa kata jadi cikgu senang?hehe.Kalau la ditulis blog tentang my experience kat sekolah tu..memang tak habis-habis kot..cukupla mylocx punya telinga dok dengar omelan aku tentang ups and downs kat workplace.haha.

Actually kita orang perempuan ni kadang-kadang lebih suka nak share feelings kan...and we need someone to listen to us...and sometimes, we don't need advise or comment on that..after we burst everything out..we'll be fine and later composed ourself quite well. Just listen.Yeah.maybe that's all we ask for.Memang different sangat dgn perangai lelaki kan?haha.
Well, itulah yang menariknya.Yin n yang.haha.

Kla..i'm not sure whether i can regularly update my blog. Again..time is everything.hehe.
daa.

1 comment:

Shuk_devdas said...

time is the most precious!!
so, spend your times wisely..

huhuhu..=)