Monday, December 8, 2008

Berhari raya di rumah Hajar

haa...wondering what i'm doing now???..ye..di hari raya aidiladha ini..aku tinggal berseorangan di rumah..husband ku tgh keje..ahaha..ye memang keje die unik sket.kol 8 p.m kang br balik..rumah gas n fridge xbeli lagi..so kire xmasak la kan.sok2 la kot nak g beli.hahaha....so agak2 ape aku wat?

selepas lebam tgk tv....aku pun drive la ke rumah mmbe kt pandan indah..ye baru bape hari drive sendiri kat area baru ni aku dah memandai-mandai cari tempat nak makan....ye nak makan senanye..di samping berjumpa hajar n bertukar2 cerita.ahaha..well, die pun nak tgk gamba kawin aku kan..so adela reason aku nak g umah die makan ketupat ngn lontong ngn sup daging.ahaha....jgn risau..myLocx da bg permission okk..haha.

ade org tanya bes tak life after marriage..erm..depends..name pun life..so ade bes n xbes la.tp kitorg cool je...go with the flow..baru adventurous..pas ni sure ramai lagi nak kawin kan..haa bagus2..kawin la cepat2..tak rugi.hahaha.

so selamat hari raya aidiladha pade sume..aku memanipulasi internet rumah hajar..da sie soh aku main..ape lagi.haha..nanti rumah aku da ade streamyx bolela aktif blogging balik.haha.lembap siot..he.

oh yer..kak Lin (wife abg iparku)..telah call pagi tadi..siap tipu2 aku kate die kawan smap aku yang tak dijemput time wedding aku..siot je kak lin.haha..tujuan call adelah utk ajak makan kat umah die..sbb die tau aku xde ape nak makan kat umh.ahaha...malam ni br g kot..tunggu cik abang ku balik..xigt la jalan nak g seri kembangan tu..pas ni nak try fokus la..(konon)...siap kak lin!

oh congratz tu batin/pikor yang dah tunang aritu..n congratz kat kak radiyah n epon jugak..lambat sket wish..hehe..

da lame kat umh hajar ni..

daaa...

2 comments:

Nadya said...

mesti la besss kawen kann..pengantin baru ape yg tak besnye itu?haha

btw,mane gambonyeee?

che-mie said...

dah kawen baru tau macam mana